Musik til virksomheder2024-06-27T11:48:45+02:00

Musik til virksomheder

Ønsker I en god musikalsk oplevelse til Jeres arbejdsplads?

Musik til virksomheden

Musik giver sammenhold og gode fælles oplevelser på en arbejdsplads. Medarbejderne bliver ofte rigtig glade for et afbræk i hverdagen, enten som en pause eller som en begivenhed, man kan være sammen om.

Som virksomhed er der mange muligheder for, hvordan man kan sammensætte et vellykket musikalsk arrangement.

“Tak for en fantastisk performance, der var med til at gøre aftenen så succesrig og mindeværdig!”

Mads Krogsgaard Thomsen, CEO, Novo Nordisk Fonden

4 musikalske oplevelser, der fungerer på en arbejdsplads:

1. Musik til firmafest / fredagsbar

Sæt firmafesten eller fredagsbaren igang med en live musikalsk oplevelse.

Er festen lagt op til at skulle være i den glade og festlige ende er det typisk band eller DJ der fungerer godt. Er det derimod reception, kan det fungere rigtig godt med elegant baggrundsmusik.

Her kan du læse udtalelser fra virksomheder, jeg tidligere har hjulpet med musik til fest eller fredagsbar:

“Var en del af vores musikquiz hvilket han gjorde på en fremragende måde. Han var meget professionel og positiv. Vi vil gerne bruge Oscar igen ved en anden lejlighed.”

Emma Hansson, Olympus

“Prikken over i’et til temajulefrokost. Dialogen op til arrangementet var god og afstemt, og Oscar gav gode erfarne råd til hvor længe vi skulle booke ham. Han kunne sågar ud fra temaet udvælge musikgenre der ville passe til tema og stemningen i lokalet. På dagen gik alt som smurt. Oscar kom glad og pænt klædt på til lejligheden. Hans klaverspil var som musik for ørene 😉 og leverede et pragtfuldt stykke underholdning til middagen i 3 timer. Et sandt mesterværk. Vi kan på det varmeste anbefale Oscar!”

Julie, AI

“Oscar spillede til et vores firma arrangement, hvor oscar både spillede til vores middag, akkompagnerede til en række udvalgte entreprenørsang samt til et Impro comedy show der var indlagt under middag. Oscar havde en super indlevelses evne og skabte en super stemning til arrangementet. Tak til Oscar.”

Gert Dahlin Larsen, Per Aarsleff A/S

“Kanon band, som gav den hele armen og mere til. Fede jazz vibes blandet med det de unge gerne vil høre. Bandet gav vores studerende en super oplevelse og var gode til at møde vores forventninger.”

KEA Studieliv, KEA

2. Musik til arbejdet eller i kantinen

Mens medarbejderne arbejder, er der behagelig baggrundsmusik, og det giver en inspirerende pause. Nogle af medarbejdere stopper op og får en god oplevelse, der gør dagen bedre. De medarbejdere som har brug for at arbejde koncentreret, kan sagtens gøre det, da musikken udvælges på en måde, der både passer som oplevelse og som god baggrundsmusik til arbejdet.

Hos andre virksomheder fungerer det rigtig godt, hvis musikken planlægges til at være i kantinen under frokostpausen. Det giver en hyggelig atmosfære og et afbræk fra hverdagen.

“Oscar is great for company events. We have invited Oscar to entertain our colleagues for 2 hours with some nice piano music as background while working. Everybody loved the idea! Oscar is a great professional: on time, well dressed, reliable, his choice of music is great. Maybe most importantly, he is a very skilled piano player :)”

Ioan Rusu, Novo Nordisk

“Meget dygtig musiker og en fornøjelse at arbejde sammen med!”

Luna Bo Christoffersen, Nimb Events

3. Fællessang / morgensang

Fællessang giver glæde og sammenhold, og en sjov oplevelse, der binder virksomheden sammen. Energien er høj og glad, og medarbejderne bliver rigtig glade for at synge. Tit kan man høre nogle af medarbejderne gå rundt og nynne i lang tid efter vi har sunget sammen. Sangene udvælges i fællesskab, men kan fx være årstidssange, sange fra Højskolesangbogen eller mere moderne sange.

“Vi havde Oscar ude i firmaet for at drysse lidt musikalsk kærlighed – Oscar gav “koncert” på firmaflygelet i 1½ time og det var en virkelig skøn oplevelse. Der var sågar medarbejdere som fik genopfrisket deres sangstemmer og smurt stemmebåndende. Vi har nu aftalt faste koncerter fremadrettet – vi glæder os allerede!”

Henrik Saustrup, Direktør, BDQ A/S

4. Konference

Når I holder konference, kan det fungere rigtig godt med musik til velkomst, reception, middag og i pauserne.

Gæsterne føler sig velkomne, og det er tydeligt at der er gjort noget ekstra ud af jeres konference, hvis I har en pianist tilknyttet.

“Et sikkert hit – hver gang! Vi har benyttet Oscar af flere omgange, når vi skulle bruge et musikalsk input i vores dagskonferencer. Om end der er tale om fællessang, baggrundsmusik eller det der er vildere, er jeg ikke i tvivl om, at Oscar altid løfter opgaven.”

Casper Svejgaard Vind, F5

Ofte stillede spørgsmål:

Imødekommer du særlige ønsker til musikken?2024-06-26T09:45:49+02:00

Hvis du har særlige ønsker til genrer eller melodier, så sørger jeg selvfølgelig for at imødekomme det.

Som dinnerpianist sørger jeg for at spille lige den type musik du og gæsterne elsker.

Det sætter prikken over i’et og gør at dine gæster husker tilbage på festen med gode minder bagefter.

Medbringer du eget udstyr?2024-06-26T09:48:24+02:00

Jeg har eget keyboard, højttalere, mikrofon og stativer, som kan medbringes efter aftale.

Er der klaver eller flygel på stedet, foretrækker jeg som regel at spille på det – medmindre det decideret er ustemt, eller er placeret et sted som ikke giver mening i forhold til arrangementet. Vi lige kan snakke om det.

Hvad skal vi sørge for?2024-06-26T09:54:02+02:00
  • Oplysninger til fakturering – Hvilket CVR-nummer (Eller EAN) skal faktureres?
  • Hvis der er klaver eller flygel, er det rart at vide på forhånd.
  • Hvis jeg skal medbringe eget udstyr, skal der være en stikkontakt nogenlunde i nærheden.
  • I må gerne skaffe en stol uden armlæn (eller en klaverbænk)
  • Hvis det er et længere arrangement eller fx om aftenen, bedes I også sørge for et måltid. Men det afhænger selvfølgelig af de specifikke omstændigheder til jeres arrangement. Jeg oplever ofte, at jeg bare kan koordinere med køkkenet.

Indhent tilbud om musik til jeres virksomhed

Current step:1. Info
2. Dine ønsker
3. Kontakt

1. Information om arrangementet

2. Dine ønsker til musikken

Tidspunkterne er ikke bindende, vi kan justere senere.

Jeg ønsker tilbud på:
Er der klaver på stedet? *

3. Kontaktoplysninger

Når du indsender din forespørgsel, sker der det her:

1. Jeg ringer dig op for at høre nærmere ind til dine ønsker til arrangementet, så jeg får et klart billede af hvad der skal til for at arrangementet bliver lige som du håber på.

2. Du modtager herefter et skriftligt tilbud på e-mail, så vi er helt enige.

3. Bookingen bliver endelig, når du bekræfter det skriftlige tilbud.