Sanger og pianist

Duet med Ema Lina (Vokal) og Oscar Gilbert (Piano)

49 anmeldelser: 4,8 / 5,0

Søger du en sanger med pianist?

Sangerinden Ema Lina og pianist Oscar Gilbert optræder som duet med elegant og inderlig musik.

Ønsker du et eksklusivt indslag med sanger og pianist til dit arrangement? Så er denne skønne duo et sikkert valg, hvis du vil give gæsterne en oplevelse ud over det sædvanlige.

Ema Lina (Vokal)

Ema Lina Gagro, født og opvokset i Middelhavet, tilbragte sin barndom på den smukke kroatiske ø. Hendes kærlighed til musik og optræden var tydelig fra en tidlig alder, da hun underholdt naboerne og blev kendt som ‘balkonsangeren’. Efterhånden skiftede hendes balkonoptrædener til rigtige scener, og i hendes senere år blev koncertsale og tv-studier hendes hjem.

Gennem hele hendes liv tog hendes stemme hende til forskellige steder, hvor hun perfektionerede sit talent, fra New York til Amsterdam og Skandinavien. Gennem årene har Ema delt scenen med velkendte kroatiske, slovenske, danske og andre internationale kunstnere.

Altid ivrig efter at udvide sine horisonter, accepterede Ema en invitation til at synge i Skandinavien – hvor musikken bragte hende, men kærligheden holdt hende. København blev et nyt hjem for Ema og hendes nystiftede familie. En af de ting, hun nyder mest, er at fortælle historier gennem sin egen fortolkning af ikoniske sange, denne gang støttet og inspireret af de smukke toner spillet af Oscar Gilbert.

Oscar Gilbert (Piano)

Konservatorieuddannet pianist med 1.000-vis af koncerter bag sig. Har spillet klaver siden 6-års alderen og hører musik i hovedet hele tiden. Forsøger at spille inderligt og smukt klaverspil fra hjertet, med melodier som man bliver berørt af.

På Trustpilot finder du Oscar helt i toppen blandt de bedst anmeldte musikere i hele Danmark.

Er datoen ledig?

Indtast datoen for festen her, og få svar på om datoen er ledig.

Book Ema Lina og Oscar Gilbert

Indhent tilbud på sanger og pianist her

Send din forespørgsel vedr. dit arrangement her.
Du bliver altid kontaktet indenfor 24 timer efter du har sendt forespørgslen, enten med en bekræftelse eller hvis der er behov for yderligere information.

Current step:1. Info
2. Dine ønsker
3. Kontakt

1. Information om arrangementet

2. Dine ønsker til musikken

Tidspunkterne er ikke bindende, vi kan justere senere.

Jeg ønsker tilbud på:
Er der klaver på stedet? *

3. Kontaktoplysninger

Når du indsender din forespørgsel, sker der det her:

1. Jeg ringer dig op for at høre nærmere ind til dine ønsker til arrangementet, så jeg får et klart billede af hvad der skal til for at arrangementet bliver lige som du håber på.

2. Du modtager herefter et skriftligt tilbud på e-mail, så vi er helt enige.

3. Bookingen bliver endelig, når du bekræfter det skriftlige tilbud.